Despre noi

Follow your summer dreams with eyes wide open

American Adventure aduce studenților români joburi în zone în care oricine ar vrea să-și petreacă vacanța de vară. De la insulele de pe Coasta de Est la fascinantele peisaje din zona Marilor Lacuri, de la America pe care doar în Virginia o regăsești la America "nouă" și liberă, cea de pe Coasta de Vest, avem cu siguranță un job care să ți se potrivească. 

 

Am fost și suntem și noi studenți ca și tine. Nici noi n-am renunțat la ideea că America trebuie văzută, să lucrăm acolo și să o descoperim așa cum numai la 20 de ani poți să o faci.

Am trăit și noi veri călduroase pe plajă, seri cu bacșișuri de 2-300$, nopți în care berea nu a fost de ajuns și am cunoscut și noi oameni care știm că ne vor fi prieteni pe viață. Am urcat și noi pe Empire State Building, am fost și la Washington, dar și la Miami sau Las Vegas. Am spune că am și dormit în New York, dar acesta e “the city that never sleeps” și n-am făcut-o nici noi.

 

Experiența noastră este dată de verile pe care le-am petrecut în State lucrând alături de prietenii noștri, trăind ca niște americani și distrându-ne cum doar noi o putem face. Nimeni nu te poate sfătui mai bine decât cineva care a avut aceleași emoții ca și tine cu gândul la interviul de viză, la primul zbor peste Ocean, la primul contact cu colegii de muncă sau de apartament.

 

Dacă nu ești convins că suntem cei mai potriviți să te trimitem în State, te invităm pe la noi să stăm la povești despre cum poți avea cea mai tare Aventură (Americană) din studenție.

Întreabă-ne

Success! Message received.