top of page

CELE MAI BUNE ZONE ÎN CARE SĂ LUCREZI ÎN STATE

 

Joburile pe care AMERICAN ADVENTURE le oferă studenților sunt în cele mai bune zone, atât din punct de vedere al amplasării, al salarizării cât și al apropierii de unele dintre cele mai importante obiective turistice din Statele Unite.

 

Mai mult decât atât, șansele pe care le ai când vine vorba despre găsirea unui second job sunt mult mai ridicate decât în alte zone ultra-populate de studenți.

Block Island, RI

 

Insula ce este parte a celui mic stat dintre cele 50 ale Statelor Unite, Rhode Island, are doar 25 km pătrați și este considerată a fi în primele 5 destinații de vacanță pentru familiile americane.

 

În jur de 1.000 de rezidenți locuiesc pe insulă tot timpul anului dar pe timpul verii numărul turiștilor de pe insulă ajunge la 15-20.000/zi.

 

Întrecerile anuale de bărci cu panze, multitudinea plajelor cu acces public și activitățile nenumărate de care se pot bucura turiștii veniți aici transformă Block Island într-un loc în care își doresc să ajungă măcar odată.

 

Block Island pe TripAdvisor

Martha`s Vineyard, MA

 

Puține locuri din Statele Unite egalează în frumusețe insula preferată a Președintelui Statelor Unite - Barack Obama.

Oceanul, plajele ce o înconjoară și oamenii care aleg să-și petreacă vacanșa aici transformă insula într-un loc în care nu doar că ai vrea să fii ci într-unul în care TREBUIE să fii.

 

Aproape de Boston, New York și alte obiective de pe coasta de Est a Statelo Unite, Martha`s Vineyard este una dintre zonele pe care studenții care pleacă în State cu Work and Travel prin American Adventure le aleg fără să clipească.

 

Martha`s Vineyard pe TripAdvisor

Mackinac Island, MI

 

Insula fără mașini, una dintre cele mai bine conservate zone istorice ale Americii, Fudge Island, sunt doar câteva din lucrurile care se spun despe Mackinac Island.

 

Cu o populație ce nu depășește 500 de locuitori, numărul turiștilor ajungând la 15.000/zi în sezon, Mackinac Island are mare nevoie de forță de muncă sezonieră și, prin urmare, locurile de muncă disponibile sunt numeroase.

 

Mackinak Island este locul în care ai vrea să-și petreci fiecare vacanță de vară.

 

Mackinak Island pe TripAdvisor

Anchor 2
bottom of page